45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

AutocamperE er velkomne

Uanset, om du ønsker at holde ferie i Søndervig i nogle dage eller er på farten og blot mangler et sted at sove. Du kan overnatte både på autocamperpladsen eller campingpladsen. Tilpas prisen for din overnatning helt efter dit behov. Bruger du kun faciliteterne i din autocamper, kan du overnatte for kun 125 kr. på vores autocamperplads.

Ønsker du at bruge nogle af campingpladsens faciliteter, er det også muligt, men selvfølgelig til en højere pris. Det er dog ikke muligt i vinterhalvåret, hvor campingpladsens faciliteter er lukket.

autocamper-faciliteter

Søndervig Camping har naturligvis de nødvendige faciliteter til dig der kommer i autocamper.
Tank nyt drikkevand, kom af med dit husholdningsaffald og få mulighed for
at tømme dit spildevand og dit kemiske toilet.

  Stellplatz Søndervig – Autocamperplads Søndervig

  En base, hvor I kan komme til kræfter – både fysisk og mentalt.

   

  Vi er selv erfarne autocampister og har kørt autocamper i over 20 år.

  Vi ved, hvad der er vigtigt, når man leder efter et sted til sin autocamper, og hvad det stiller af krav til campingpladser som vores. Første gang vi var afsted med autocamper var i 2002. Siden da har vi både lejet og ejet og har nu vores egen vogn, som vi har kørt Danmark tyndt i og besøgt Spanien og andre Europæiske lande med ☀️ 

   

   

  Autocamper-ferie på Søndervig Camping

   

  Vælg en af de tre nedenstående pakker:
  “Helt enkelt” og “Lidt ekstra” kan ikke reserveres, mens “Hele molevitten” kan reserveres, da det er pladser på campingpladsen og ikke autocamperpladsen.

   

  “Helt enkelt” er muligt hele året – også selvom campingpladsen er lukket. Dog er det om vinteren kun muligt at overnatte på autocamperpladsen, hvis du har toilet i din autocamper.

  SØNDERVIG CAMPING LIGGER KUN 600 M
  FRA VESTERHAVET OG SØNDERVIG

  Kontakt os