I Søndervig finder du flere gode spisesteder og masser af mulighed for shopping.

Søndervig Camping har selvfølgelig de nødvendige faciliteter til dig, som kommer i en autocamper. Samtidig kan du få en sikker og tryg nattesøvn.

Søndervig camping er med i det nye DK-Stellplätze-koncept. Men vi viderefører fortsat QuickStop-ordningen. Du kan derfor være på farten i dagtimerne og få en sikker, tryg og billig overnatning på Søndervig Camping.

Uanset om du holder du på vores autocamperplads – Stellplatz Søndervig / Autocamperplads Søndervig  – eller på campingpladsen er campingpas ikke nødvendigt.

Autocamper på Søndervig Camping

På Søndervig Camping er autocampere altid velkomne. Det gælder uanset, om du ønsker at holde ferie i Søndervig nogle dage, eller er på farten og blot mangler et sted at sove.

Du kan tilpasse prisen for din overnatning helt efter dit behov.

Bruger du kun faciliteterne i din autocamper, så kan du overnatte for kun 110 kr.

Ønsker du at bruge nogle af campingpladsens faciliteter, er det også muligt, men selvfølgelig til en højere pris. Dog ikke mulig i vinterhalvåret, hvor campingpladsens faciliteter er lukket. I vinterhalvåret er autocamperpladsen derfor kun åben for autocampister, der bruger eget toilet og bad. Der er i vinterhalvåret stadig mulighed for at tømme toilet og spildevand samt påfylde drikkevand. Strøm kan tilkøbes.

Søndervig Camping er et ideelt sted at overnatte, hvis turen går til Vesterhavet og Søndervig. Afstanden til Vesterhavet og Søndervig by er kun 600 meter.

Hvad koster det?

IMG_5170

Autocamper Søndervig Camping

Gå ikke glip af rabatter,
arrangementer og anden nyttig viden :-)