Attraktioner og oplevelser omkring Ringkøbing Fjord

Der er rigtig mange udflugtsmål i gåafstand, cykelafstand og køreafstand fra Søndervig Camping. Attraktioner og aktiviteter som giver dig uforglemmelige oplevelser med hjem fra ferien i Vestjylland.

Skulle det ske, at det regner en dag eller to, ja så findes der også mange aktiviteter til disse dage.

Så på campingpladsen hersker der en fredfyldt stemning med plads til nærvær med familien og venner. Herkan du slappe af og komme til kræfter mentalt og fysik. Ja og lige uden for campingpladsen, der ventermasser af spændende oplevelser og attraktioner.

Prøv også Discover Denmark, hvor du finder både store som små oplevelser nær Søndervig Camping

Sandskulpturfestival i Søndervig
Se de smukke og imponerende sandskulpturer lavet af nogle af verdens bedste sandskulptører.
I 2020 åbner Sandskulpturfestivalen den 24. maj. Temaet i 2020 er ”Tilbage til Middelalderen”.

Beach Bowl
Beach Bowl er fyldt med spændende aktiviteter for børn og voksne – ude og inde. Bowlingbaner, pool,underholdningsmaskiner, lego- og legerum, fitnesscenter, segways, superjumper, adventure golf, funballz og et stort legeland til børnene.

Når du bor i vores hytter eller lejligheder, har du gratis adgang til bowling, fitnesscenter, adventure golf og tennis på Beach Bowl. Ligger kun 1 km fra Søndervig Camping.

Segway i Søndervig
Her er der mulighed for at få en anderledes tur langs stranden – nemlig på segways. Inden turen går til stranden, har du selvfølgelig mulighed for at øve dig på en lukket bane.


Søndervig Badeland

Stort bassin til sjov og leg med 50 m vandrutschebane samt børnerutschebane. Grotte med vandfald.Sauna. Tyrkisk bad. Spabad. Børnepool. Motionssvømmebasin. Solarier.

 

110612_SPP_9765

IMG_0106

Gå ikke glip af rabatter,
arrangementer og anden nyttig viden :-)