Attraktioner og oplevelser omkring Ringkøbing Fjord

Der er rigtig mange udflugtsmål i gåafstand, cykelafstand og køreafstand fra Søndervig Camping. Attraktioner og aktiviteter som giver dig uforglemmelige oplevelser med hjem fra ferien i Vestjylland.

Skulle det ske, at det regner en dag eller to, ja så findes der også mange aktiviteter til disse dage.

Så på campingpladsen hersker der en fredfyldt stemning med plads til nærvær med familien og venner. Herkan du slappe af og komme til kræfter mentalt og fysik. Ja og lige uden for campingpladsen, der ventermasser af spændende oplevelser og attraktioner.

Prøv også Discover Denmark, hvor du finder både store som små oplevelser nær Søndervig Camping

Sandskulpturfestival i Søndervig
Se de smukke og imponerende sandskulpturer lavet af nogle af verdens bedste sandskulptører.
I 2019 åbner Sandskulpturfestivalen den 15. maj. Temaet i 2019 er ”Robotter”.

Beach Bowl
Beach Bowl er fyldt med spændende aktiviteter for børn og voksne – ude og inde. Bowlingbaner, pool,underholdningsmaskiner, lego- og legerum, fitnesscenter, segways, superjumper, adventure golf, funballz og et stort legeland til børnene.

Når du bor i vores hytter eller lejligheder, har du gratis adgang til bowling, fitnesscenter, adventure golf og tennis på Beach Bowl. Ligger kun 1 km fra Søndervig Camping.

Segway i Søndervig
Her er der mulighed for at få en anderledes tur langs stranden – nemlig på segways. Inden turen går til stranden, har du selvfølgelig mulighed for at øve dig på en lukket bane.

Søndervig Ranch
Søndervig Ranch er stedet hvor du kan nyde samværet med rolige heste og prøve sjove western aktiviteter. 

Søndervig Badeland

Stort bassin til sjov og leg med 50 m vandrutschebane samt børnerutschebane. Grotte med vandfald.Sauna. Tyrkisk bad. Spabad. Børnepool. Motionssvømmebasin. Solarier.

 

110612_SPP_9765

IMG_0106

Få nyheder fra os
direkte i din indbakke
Receive news from us
directly to your inbox
Abonieren Sie
unseren Newsletter