Attraktioner og oplevelser omkring Ringkøbing Fjord

Der er rigtig mange udflugtsmål i gåafstand, cykelafstand og køreafstand fra Søndervig Camping. Attraktioner og aktiviteter som giver dig uforglemmelige oplevelser med hjem fra ferien i Vestjylland.

Skulle det ske, at det regner en dag eller to, ja så findes der også mange aktiviteter til disse dage.

Så på campingpladsen hersker der en fredfyldt stemning med plads til nærvær med familien og venner. Her kan du slappe af og komme til kræfter mentalt og fysik. Ja og lige uden for campingpladsen, der venter masser af spændende oplevelser og attraktioner.

Naturkraft – 10 km

Naturkraft er en arena,  hvor vi sætter naturens kræfter i spil.

Gennem leg giver vi gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur. Her leger hele familien sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

 

 

Beach Bowl i Søndervig – 1 km

Beach Bowl brændte desværre ned den 3.3.2022

Det er i 2022 muligt at benytte udendørs aktiviteter segways, superjumper, minigolf, padel, tennis. Læs mere på deres hjemmeside.

 

Bagagerumsmarked i Søndervig – 1 km

Oplev ægte retro, nostalgi og vintageting i et hyggeligt miljø.
Gå på opdagelse og gør et godt fund blandt de gamle og spændende ting.
Få en rigtig hyggelig dag for dig og din familie på den lokale markedsplads.

 

 

Sandskulpturer i Søndervig – 1 km

Se de smukke og imponerende sandskulpturer lavet af nogle af verdens bedste sandskulptører.

 

 

 

Levende historie fra Ringkøbing Skjern Museum

Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing-Skjern Museum.

Besøg f.eks. Danmarks yngste fyr Lyngvig Fyr, strandfogedgården Abelines gaard, Kaj Munks præstegaard, Bork vikingehavn og mange andre steder

 

 

West Wind Hvide Sande – 11 km

Westwind tilbyder vandsportsaktiviteter og lækre faciliteter for hele familien.
Udlejning og kurser i windsurfingkitesurfingbølgesurfing og SUP.

På den ene siden af Hvide Sande ligger Vesterhavet med sine smukke brede sandstrande, på den anden side Ringkøbing fjord – ideelt for begyndere med lavt og fladt vand. Vi har perfekte spots til kitesurfing, windsurfing og surfing.

 

Kabelpark – vandski – Hvide Sande – 11 km

Wakeboard og vandski på kabelbanen er for alle der kan lide at lege på vandet, og har en nogenlunde normal fysik. Anlægget er begyndervenligt, og i løbet af den første time klarer langt de fleste både starten og den første langside. Børnene kan starte fra de er fyldt 8 år.

 

 

 

Fiskeriets hus i Hvide Sande – 13 km

Gå med under vandoverfladen i de store akvarier og oplev de spændende fisk fra hav og fjord. Knurhanerne, der ”flyver” rundt i vandet. Havkattene med det bistre udseende. Hummerne, der graver store huller. Helten, Ringkøbing Fjords nationalfisk.
Museet viser Hvide Sandes historie igennem tiderne og afvandingsslusens indvirkning på miljøet i Ringkøbing Fjord.

 

Adventurepark – 8 km

Hyg med familien på en af Danmarks bedste adventure golfbaner. Her kan alle være med, uanset niveau. Spil igennem baner med bunkers, vandgrave, sten og flotte blomster. Når alle er kommet igennem banen, kan i fortsætte med fodboldgolf, minigolf, fodboldpool eller nogle af vores mange andre aktiviteter og spil.

 

Jyllands Park Zoo – 50 km

Jyllands Park Zoo har ca. 350 dyr fra surikater til søbjørne, giraffer, løver, zebraer og hyæner. Vi har alt, hvad der hører sig til i en ZOO.
Vi har et lille tivoli, rutsjebane, ponyridning, karruseller og masser af legepladser til børn.

I en af Danmarks mest børnevenlige zoo kan I røre og fodre mange dyr, ride, sejle, køre i tog og meget mere…

Wow Park – 30 km

Rutsjebaner, trætoplegehuse og hængebroer i 10 meters højde!

Løb fra det ene trætoplegehus til det næste mellem de høje træer i sjove hængebroer helt oppe i trækronerne. Tag en af de sjove rutsjebaner ned og land blødt i skovbunden. Både børn og voksne får udfordret modet og balancen, når det kilder i maven. WOW PARK er fyldt med leg og spænding for alle legebørn!

Danmarks flymuseum i Stauning – 26 km

Danmarks Flymuseum er et 7600 m² stort, moderne og levende flymuseum.
Museet viser med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911–2000.
Du kan se blandt andet svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere.

 

Stauning Whisky – 35 km

Stauning Whisky er et dansk whiskydestilleri som er grundlagt af ni whiskyentusiaster med en drøm om at lave en dansk kvalitets single malt whisky.

Vores mål er at lave whisky af samme høje kvalitet som single malt whisky fra Skotland.

Derfor bruger vi kun de bedste lokale råvarer.

 

Legoland – 90 km

LEGOLAND er Danmarks kendte og elskede forlystelsespark for børnefamilier og børn i alle aldre.
Med mere end 50 forlystelser og sjove events byder LEGOLAND på en eventyrlig verden af fælles oplevelser med action, fart og sjov for hele familien.
Få den ultimative oplevelse i LEGOLAND® i rutsjebanerne Flying Eagle, Dragen og X-treme Racers, der får dig til at hvine af grin. Udfordr ninjaerne i LEGO® NINJAGO® The Ride, få knoglerne til at rasle af skræk i Ghost – The Haunted House, udforsk LEGOLAND fra oven i LEGOTOP®, eller se verdenskendte bygninger og steder i det hyggelige Miniland.

 

Givskud Zoo – 100 km

Et besøg i GIVSKUD ZOO er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Her er plads svarende til over 120 fodboldbaner med masser af dansk natur og gode hyggehjørner.

 

 

 

Gå ikke glip af rabatter,
arrangementer og anden nyttig viden :-)