Attraktioner og oplevelser omkring Ringkøbing Fjord

Der er rigtig mange udflugtsmål i gåafstand, cykelafstand og køreafstand fra Søndervig Camping. Attraktioner og aktiviteter som giver dig uforglemmelige oplevelser med hjem fra ferien i Vestjylland.

Skulle det ske, at det regner en dag eller to, ja så findes der også mange aktiviteter til disse dage.

Så på campingpladsen hersker der en fredfyldt stemning med plads til nærvær med familien og venner. Her kan du slappe af og komme til kræfter mentalt og fysik. Ja og lige uden for campingpladsen, der venter masser af spændende oplevelser og attraktioner.

Stort bassin til sjov og leg med 50 m vandrutschebane samt børnerutschebane. Grotte med vandfald. Sauna. Tyrkisk bad. Spabad. Børnepool. Motionssvømmebasin. Solarier.

 

 

Naturkraft

Naturkraft er en arena,  hvor vi sætter naturens kræfter i spil.

Gennem leg giver vi gæsterne en helt ny oplevelse af den vestjyske natur. Her leger hele familien sig til en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

 

 

 

Levende historie fra Ringkøbing Skjern Museum

Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing-Skjern Museum.

Besøg f.eks. Danmarks yngste fyr Lyngvig Fyr, strandfogedgården Abelines gaard, Kaj Munks præstegaard, Bork vikingehavn og mange andre steder

 

 

Beach Bowl i Søndervig

Fyldt med spændende aktiviteter for børn og voksne – ude og inde. Restaurant, bowling,  fitness, segways, superjumper, minigolf, funballz, padel, tennis og legeland. Gratis adgang til bowling, fitness, adventure golf og tennis på Beach Bowl, hvis du bor i en af vores hytter/ferielejligheder.

Sandskulpturfestival

Se de smukke og imponerende sandskulpturer lavet af nogle af verdens bedste sandskulptører.

Gå ikke glip af rabatter,
arrangementer og anden nyttig viden :-)