Mest for børn

Børnene på Søndervig Camping skal hygge sig. Det skal være trygt og overskueligt for dine børn. Ungerne leger på legepladsen, i legerummet eller smutter i kiosken.

Legepladsen
Du og børnene er gået på legepladsen. Hvis du går hjem og får dig en kop kaffe leger børnene trygt videre. De har det rigtig sjovt på hoppepuderne. De mindste børn hopper på den lillehoppepude, mens de store udfordrer sig selv og andre på den store hoppepude. Der bliver hujet og hvinet.

Der bliver gynget rigtig højt og på rutsjebanen suser børnene ned. I sandkassen bliver dergravet og hygget og på klatrestativet kravler børnene rundt som edderkoppen i sit spind.

I lavsæsonen har vi 2 små mål stående i en tom sektion, så der er rigtig mulighed for at spillefodbold mv.

Legerummet
I vores opholdsrum har vi indrettet et lille hjørne til børnene.  Der bliver, spillet spil, læst bøger, leget med duplo og lego – fantasien bliver brugt.

Puslerum
For de mindste på campingpladsen har vi indrettet et puslerum. Her bader børnene i et rødt bil-badekar eller i et almindelig badekar. Et lille børnetoilet samt pusleplads med puslepude finder I også.

Stylter
Hvem holder balancen bedst? Hvem kommer først frem. Øvelse gør mester. Stylter, som vi udlåner fra kiosken giver mange sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle.

 

110612_SPP_9690

Gå ikke glip af rabatter,
arrangementer og anden nyttig viden :-)