45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

Stellplatz Søndervig – Autocamperplads Søndervig

Åben hele året

Stellplatz Søndervig – Åben hele året

En base, hvor I kan komme til kræfter – både fysisk og mentalt

Stellplatz Søndervig / Autocamperplads Søndervig ligger perfekt til en tur til Vesterhavet. Autocamperpladsen ligger i tilknytning til Søndervig Camping.

Pladserne er 10 meter lange og 6 meter brede, så der er plads nok til de fleste. Vores autocamperplads er kørefast, så du risikerer ikke at sidde fast.

Alle pladser har grusparkering med græs foran, så du kan sætte bord og stole ud selvom du ikke bruger dem.

Når campingpladsen har åbent er indtjekning og udtjekning i receptionen. Det er desuden muligt at tilkøbe adgang til faciliteter på pladsen, herunder vaskemaskine.

Når campingpladsen har lukket skal du benytte egne faciliteter, men du kan naturligvis altid få tømt kemisk toilet, spildevand samt få fyldt frisk vand i tanken. Dit husholdningsaffald kan du også aflevere.

Om vinteren betales der enten med MobilePay eller kontanter.

Med kun 600 meter til Vesterhavet og 600 meter til Søndervig, får I en base, hvor I kan komme til kræfter – både fysisk og mentalt.  Kombiner en gåtur gennem klitterne med shopping i Søndervigs hyggelige gader og gå på opdagelse i Søndervig. Her kan I finde  et stort udvalg af butikker, restauranter og aktiviteter for både store og små. Og der er masser af oplevelser i området, både til øjnene, kroppen og maven.

Vi glæder os til at se jer.

Kontakt os for spørgsmål

9 + 14 =