45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

EGEN VOGN/TELT

På Søndervig Camping kan I slappe af i rolige omgivelser, uanset om du har egen campingvogn, eget telt eller autocamper. 
Her er god læ for vestenvinden, selvom campingpladsen ligger tæt på Vesterhavet.  Alle vores pladser ligger tæt på servicebygninger og der er en hyggelig legeplads til de mindste. Når I er på Søndervig Camping er der god tid til nærvær og livsnydelse.

området

Søndervig Camping ligger kun 600 meter fra stranden, så efter en kort og frisk gåtur gennem det smukke klitlandskab, når du Vesterhavet. Feriebyen Søndervig, som kun er 10 minutters gang fra campingpladsen, har et stort udvalg af butikker, restauranter og aktiviteter.
Forår, sommer og efterår. Hver sin årstid, hver sin charme. Vesterhavet har mange ansigter og hvor er det dejligt med en tur til stranden, at mærke vinden i håret, sandet i tænderne – og tankerne, der flyver rundt som skummet fra bølgerne.

Campist eller feriegæst?

På Søndervig Camping tager vi imod dig, uanset om du er feriegæst, fastligger eller har brug for en overnatning, på vores autocamperplads. Det betyder, at Søndervig Camping er en dynamisk plads, hvor nogle har hjemme, mens andre nyder den danske sommer under åben himmel (måske for første gang) med børn eller børnebørn, hoppepude, byliv og natur.

Kontakt os for spørgsmål

3 + 6 =