45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

ferielejlighed til 2 personer

Søndervig Camping har 4 ferielejligheder, som ligger ved siden af hinanden og alle i stueplan. Ferielejlighederne er på 22 m² med køkken, toilet og bad samt en lille terrasse med havemøbler
(Max. 2 personer).
Lejligheder Søndervig Camping

INDRETNING

Lejlighederne har fuldt udstyrede køkkener med de ting, I har brug for. I behøver derfor ikke at gå på kompromis, når I vælger at lave mad i lejligheden. Der er tale om små hyggelige etværelses-lejligheder – ideelle for 2 personer. Derfor er komfuret naturligvis med 4 kogeplader og ovn, som I kender hjemmefra. Der er kaffemaskine, elkedel samt et lille køleskab med frostboks.

VÆR AT VIDE

Ferielejlighederne er røgfrie og hundefrie: Hytterne er selvfølgelig røgfrie. Vi er desværre også nødt til bede jer om, at jeres kæledyr holder ferie et andet sted, da husdyr ikke er tilladt i vores hytter.

Slutrengøring kan tilkøbes:
Slutrengøring for 1 enkelt nat koster 300 DKK mens 2 eller flere nætter koster 500 DKK. Slutrengøring skal bestilles senest ved ankomst – og gerne inden 😉

Tilbud i lavsæsonen:
Tjek vores attraktive miniferietilbud, som er værd at rejse efter.

Hytter Søndervig Camping

Plads til 2 personer

Sengetøj: Sengetøj ligger klar til jer i hytten, så I ikke behøver at fylde bilen op med dyner og hovedpuder. I skal bare huske sengelinned, viskestykker og jeres håndklæder. I kan også leje sengelinned inkl. håndklæder og viskestykke.

Gratis WiFi: Vores ferielejligheder har gratis trådløst internet. Koden fås ved ankomst

TV: I kan følge med i små og store nyheder på de gratis danske (ikke TV2), tyske og engelske kanaler og hygge jer til en god film.

FACILITETER

Kontakt os for spørgsmål

12 + 6 =