45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

Campingvognen hopper lidt på vejen –
måske ligesom børnene på bagsædet…
men for enden af solvej er vi – søndervig camping

Hvad finder du på pladsen?

Der er mange gode oplevelser og seværdigheder i og omkring Søndervig

På Søndervig Camping finder I en rolig oase, hvor I kan slappe af fra den daglige travlhed. Søndervig Camping ligger kun 600 meter fra stranden, så efter en kort og frisk gåtur gennem det smukke klitlandskabet, når de Vesterhavet.

Forår, sommer og efterår. Hver sin årstid, hver sin charme. Vesterhavet har mange ansigter, og hvor er det dejligt med en tur til stranden, mærke vinden i håret, sandet i tænderne og tankerne, der flyver rundt som skummet fra bølgerne. Når I kommer hjem til campingvognen mærker I roen sænke sig og hygger jer sammen. Måske tænder I grillen og om aftenen lytter I til den stille summen fra alle de andre campister.

Mest for børn


På Søndervig Camping handler vores værdier meget om nærvær, fred og ro samt det gode liv. Dette gælder ikke mindst børnene, som skal kunne løbe på legepladser, hvor de kan møde andre børn. De kan selv komme i kiosken, hvor vi altid er klar til at snakke med dem og hjælpe hvis de har brug for det.

Legepladsen er et fint samlingssted for vores børn på campingpladsen. Der hoppes, snakkes, bygges og ikke mindst hygges på livet løs. En gang i mellem har vi bålhygge med snobrød og måske skumfiduser.

Jeres værter

Vi, Lise og Robert, har haft Søndervig Camping siden 2002 og glæder os hver dag over, at møde alle de mange søde gæster vi har. Vores ønske er, at give jer en personlig og engageret behandling samt en base, hvor I kan komme til kræfter – både fysisk og mentalt.

Har I spørgsmål eller har brug for hjælp under jeres ophold, hjælper vi selvfølgelig gerne så hurtigt vi kan. Det umulige tager lidt længere tid. Vi er til rådighed 24 timer i døgnet, også om natten såfremt et akut behov skulle opstå.

Jeres værter

På Søndervig Camping handler vores værdier meget om nærvær, fred og ro samt det gode liv. Vi har haft Søndervig Camping siden 2002 og glæder os hver dag over, at møde alle de mange søde gæster vi har. Vores ønske er at give jer en personlig og engageret behandling samt en base, hvor I kan komme til kræfter – både fysisk og mentalt.

Har I spørgsmål eller har brug for hjælp under jeres ophold, hjælper vi selvfølgelig gerne så hurtigt vi kan. Det umulige tager lidt længere tid. Vi er til rådighed 24 timer i døgnet, også om natten såfremt et akut behov skulle opstå.

Moderne faciliteter

Læs om de køkkenfaciliteter du kan benytte dig af, når du bor på Søndervig Camping. Læs mere om vores udendørsopvaskeplads / terrasse og om vores indendørs rum, hvor du kan rengøre dine fisk.

Klik herunder for at læse om pladsens sanitære faciliteter.

Kontakt os for spørgsmål

7 + 6 =