45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

Faciliteter

Som gæst hos Søndervig Camping kan du nyde godt af en række faciliteter, der gør dit ophold så behageligt som muligt.
Med servicebygninger placeret inden for en radius på højest 70 meter fra din campingplads, sikrer vi dig bekvem adgang til alle nødvendigheder fra moderne sanitære faciliteter til vores vaskemuligheder og campingbutik. Vi tilbyder også adgang til trådløst internet, så du kan forblive tilsluttet, uanset hvor langt du er væk hjemmefra.

Servicebygninger

Køkkenfaciliteter

Vi tilbyder 4 køkkener rundt om på pladsen, hvor du kan tilberede mad på gasblus. Nogle af køkkenerne har desuden miniovne til din brug. Det er helt gratis at benytte faciliteterne. Ved en af vores servicebygninger finder du også en overdækket terrasse med borde og bænke samt vores udendørs opvaskeplads.

Kiosk

Vi tilbyder friskbagt morgenbrød (bake-off), is, slik, mejerivarer, kolde øl og vand. Du finder primært disse varer til din morgenmad, samt en lille udvalg af campingudstyr og diverse småartikler. Du er altid velkommen til at besøge os. Hvis du har brug for at handle større ind, ligger der et stort supermarked (Meny) kun 600 m fra campingpladsen.

Fiskerum

Rengøring af fisk gøres i vores indendørs fiskerum. Måske er de friskfangede eller købt direkte fra en fiskekutter i Hvide Sande. Du kan få nedfrosset dine fisk. Du skal bare pakke fiskene ind i mindst 2 poser og skrive navn/pladsnummer på.

Bade- og toiletfaciliteter

Du finder baderum og toiletrum med vaskebalje. Der er naturligvis også familierum. Hvis I er flere, der ønsker at bade sammen, har vi også et alrum, hvor det hele er samlet.

Privatliv på toiletterne: Vores toiletter er lukkede rum fra gulv til loft. Vi har i alt 5 servicebygninger på pladsen. Servicebygningerne mellem gade 9 og 10 og mellem gade 11 og 12 er dog ikke åbne hele året rundt, men er åbne efter behov. Husk at privat badeværelse er også muligt at leje.

Vaskeri

Skal du have vasket tøj, så brug vores vaskeri med vaskemaskine, slynge og tørretumbler. Medbring selv vaskepulver mv. Skal skjorten stryges, kan du låne et strygejern i receptionen. Strygebræt findes i vaskeriet.

Handicap-toilet

Er du handicappet og har brug for et badeværelse med særlige faciliteter og større bevægelsesfrihed, finder du vores handicaptoilet i den største servicebygning. Adgang hertil er i alle døgnets timer, ugen rundt.

Søndervig Camping

En campingplads tæt på byen
som ligger skønt i mellem hav og fjord

Services

Hjertestarter

Vi har hjertestarter, som er til rådighed 24 timer i døgnet. Den hænger tilgængelig udenfor receptionen. Har du brug for vores hjælp, så står vi naturligvis til rådighed døgnet rundt.

Internet

På campingpladsen har du mulighed benytte vores trådløse Internet gratis. Koden får du i receptionen.

Kemiske toiletter / spildevand

Du har naturligvis mulighed for at tømme dit kemiske toilet og spildevandstanken fra din campingvogn eller autocamper. Vi har 3 udslagskummer fordelt på campingpladsen.

Opholdsrum

I vores opholdsrum står der borde og stole, som kan benyttes til et spil, spisning osv.

Primagaz

Er du løbet tør for gas, så kom ind i receptionen eller kiosken. Så klarer vi en ombytning af din gasflaske. Vi tager selvfølgelig også imod en tom gasflaske fra Kosan Gas.

Køleelementer

Vi ombytter uden beregning dine køleelementer i kiosken.

Har du spørgsmål? Kontakt os her

9 + 5 =