45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

Oplev Søndervig

Søndervig – porten til Vesterhavet – er en afslappet ferieby
med masser af muligheder for aktiviteter, shopping og gode spisesteder.

Feriebyen Søndervig

Feriebyen Søndervig er kun en lille gåtur fra Søndervig Camping
På jeres tur gennem sommerhusområdet mod Søndervig skal I lægge mærke til alle de danske flag. I kan høre dem i vinden. I kan sikkert også høre havets brusen. Den gamle badeby summer af liv og afslappet feriestemning.

Søndervig er en af de mest populære feriebyer ved Vesterhavet
Byen har været kendt og elsket som udflugtsmål og badeby helt tilbage fra begyndelsen af 1800 tallet. Stadig flere og flere søgte ophold på strandfogedgårdene, der tidligere kun havde levet af retten til strandingsgods og som kortvarige pensionater for strandede søfolk.

På Søndervigs egen hjemmeside kan I læse meget mere om byen og ikke mindst badebyens historie. I dag er Søndervig en afslappet ferieby med masser af aktiviteter året rundt. Der er også rig mulighed for shopping i de mange spændende butikker – også uden for de åbningstider du normalt kender. Mange af butikkerne har åbent hele året rundt. Så selv om vinteren er byen et besøg værd.

Spisesteder og seværdigheder

I Søndervig finder I også alle former for spisesteder.
Uanset om I er til en hurtig burger, en lun pizza, en gastronomisk 5-retters menu, eller I blot skal have et skummende krus iskoldt fadøl, så er mulighederne der i Søndervig.

Der er mange oplevelser og seværdigheder i og omkring Søndervig.
Den største seværdighed er dog lige uden for døren, nemlig den storslåede og helt enestående natur, fyldt med gode oplevelser.

Besøg Sondervig.dk for god information og inspiration

På Visitvesterhavet.dk er der mange spændende oplevelser ved Vesterhavet og omkring Ringkøbing Fjord.

Kontakt os for spørgsmål

7 + 15 =