45 97 33 90 34 post@soendervigcamping.dk

Golfferie

Når du køber din green-fee til 18 huller i vores reception, får du næsten 30% rabat.

Få rabat på din green fee

Der er kun 4 km fra Søndervig Camping til golfbanen. Vi har selvfølgelig en green-fee aftale med golfbanen. 

Du vil opdage, at det er en spændende og interessant golfbane med et frisk pust. Golfbanen er anlagt med spændende og interessante huller. Sværhedsgraden vil tiltale dig. Det gælder uanset om du er en mindre erfaren golfspiller eller en øvet golfspiller. Den friske vestenvind vil også udfordre dig. Og så kan du spille på sommergreens hele året.

2 sløjfer, 18 huller
Holmsland Klit Golfbane består af 18 huller, en par-3 bane, driving range, indspilsgreen, øvebunker, puttinggreen samt pro-shop.

Tidsbestilling via golfbox. I receptionen kan vi selvfølgelig også bestille tid for dig.

Golf på Holmsland Klit Golfbane - bo på Søndervig Camping

Restaurant og bane til nybegyndere 

Par-3 bane:
Har du ikke tidligere spillet golf, kan du spille på par-3 banen med 6 huller. Par-3 banen har greens og teesteder som en rigtig golfbane. Har du ikke dit eget golfudstyr, kan du leje det på golfbanen.

Restaurant
Når sulten og tørsten melder sig efter golfrunden, kan du besøge banens restaurant. Fra restaurantens terrasse har du en enestående udsigt over hele banen. Den passer smukt ind i det særprægede vestjyske landskab, med dets mange muligheder for aktiv rekreation.

Har du brug for at få yderligere oplysninger om golfbanen, oversigt over banen, lokale regler mv., så kan du finde det på Holmsland Klit golfs hjemmeside. Eller du kan spørge i receptionen, da vi selv spiller golf.

Handicap: max. 54

Golf på Holmsland Klit Golfbane - bo på Søndervig Camping

Kontakt os for spørgsmål

7 + 15 =