Faciliteter

Søndervig Camping tilbyder en vifte af moderne faciliteter. Vores servicebygninger er højst 70 meter fra din plads.

Servicebygningerne mellem gade 9 og 10 og mellem gade 11 og 12 er dog ikke åbne hele året, men er åbne efter behov.

Eller lej dit eget badeværelse lige ved siden af pladsen.

Privatliv på toiletter – vores toiletter er lukkede rum fra gulv til loft.

Kiosk

Vi sælger frisk morgenbrød (bake-off), is, slik,vej selv slik, mejerivarer, kolde øl og vand. Du finder primært det til din morgenmad og så det søde, lidt campingudstyr + diverse småvarer. Du er altid velkommen.

Søndervig Camping 2016

Søndervig Camping 2016

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Køleelementer

Vi ombytter uden beregning dine køleelementer i kiosken.

Internet

På campingpladsen har du mulighed benytte vores trådløse Internet gratis. Koden får du i receptionen.

Primagaz

Er du løbet tør for gas, så kom ind i receptionen eller kiosken. Så klarer vi en ombytning af din gasflaske. Vi tager selvfølgelig også imod en tom gasflaske fra Kosan Gas.

Vaskeri

Skal du have vasket tøj, så brug vores vaskeri med vaskemaskine, slynge og tørretumbler. Medbring selv vaskepulver mv. Skal skjorten stryges, kan du låne et strygejern i receptionen. Strygebræt findes i vaskeriet.

Søndervig Camping 2016

Fiskerum

Rengøring af fisk gøres i vores indendørs fiskerum. Måske er de friskfangede eller købt direkte fra en fiskekutter i Hvide Sande. Du kan få nedfrosset dine fisk. Du skal bare pakke fiskene ind i mindst 2 poser og skrive navn/pladsnummer på.

110612_SPP_9837

Opholdsrum

I vores opholdsrum står der borde og stole, som kan benyttes til et spil, spisning osv.

Søndervig Camping 2016

 

 

Handicaptoilet

Er du handicappet og har brug for et badeværelse med særlige faciliteter samt bedre plads, findes vores handicaptoilet i forbindelse med den største af vores servicebygninger. Adgang døgnet rundt.

Søndervig Camping 2016

Køkken

Når du skal lave mad eller vaske op har vi 4 køkkener rundt om på pladsen. Du laver mad på gasblus. Alt i køkkenet er selvfølgelig gratis at bruge.

Søndervig Camping 2016

Familierum

Familierum med toilet, håndvask og bruser. Er I flere som gerne vil gå i bad sammen, har vi også familierum, hvor alt er samlet i et rum.

Søndervig Camping 2016

Søndervig Camping 2016

Kemiske toiletter/spildevand

Du har naturligvis mulighed for at tømme dit kemiske toilet og spildevandstanken fra din campingvogn eller autocamper. Vi har 3 udslagskummer fordelt på campingpladsen.

Overdækket terrasse/udendørs opvaskeplads

I forbindelse med en af vores servicebygninger finder du en overdækket terrasse med borde/bænke. Her finder du også vores udendørs opvaskeplads.

IMG_0207 (2)

Hjertestarter

Vi har hjertestarter, som er til rådighed 24 timer i døgnet. Den hænger tilgængelig udenfor receptionen. Har du brug for vores hjælp, så står vi naturligvis til rådighed døgnet rundt.

Gå ikke glip af rabatter,
arrangementer og anden nyttig viden :-)